RUK-120 KURSSIN PERINNEYHDISTYS RY

 

Hyvät kurssiveljet

 

RUK 120-kurssin hallituksen toimesta on 20.4.2010 perustettu RUK 120-kurssin perinneyhdistys ry niminen yhdistys ja hyväksytty sille säännöt.

Lähipäivinä on tarkoitus jättää perustamisasiakirjat rekisteriviranomaisille.

Yhdistys olisi tietysti voitu perustaa vuosikymmeniä sitten. Hallituksen piirissä on joskus tätä ajatusta tuotu esiin, mutta emme ole katsoneet sitä aikaisemmin tarpeelliseksi, ja ehkä kokeneet sen aiheuttavan turhaa hallinnollista vaivaa.

Nyt kun olemme aktivoituneet matkojen organisoinnissa ja myös järjestämässä lyhyemmin välein erilaisia tapaamistilaisuuksia, katsoimme tarpeelliseksi erityisesti taloudellisten ja muiden vastuiden jakamisessa laajemmin yhdistyksen perustamisen.

Jokainen RUK 120-kurssilla ollut voi liittyä jäseneksi.

Ainakaan alkuun ei ole tarkoitus periä jäsenmaksua vaan kerätä hallinnon kulut tilaisuuksien järjestämismaksujen yhteydessä. Olemme myös siirtämässä kurssin pankkitilillä olevat varat uudelle yhdistykselle.

Hallitus muodostettiin kurssin oppilaskunnan alkuperäisestä hallituksesta sen pääkaupunkiseudulla olevista jäsenistä.

Tarkoituksena on järjestää vuosittain ainakin yksi tilaisuus, jonka yhteydessä on myös yhdistyksen vuosikokous. Lähtökohta on se, että näihin tilaisuuksiin kutsutaan kaikki kurssillamme olleet, myös sellaiset, jotka eivät liity yhdistyksen jäseniksi.

Toivomme tietysti, että mahdollisimman moni liittyy jäseneksi.

Yhdistyksen säännöt ja perustavan kokouksen pöytäkirja lisätään kotisivulle lähipäivinä.

Jäseneksi voit hakea näillä sivuilla olevalla hakemuslomakkeella.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin allekirjoittanut Olli Puntila, varapuheenjohtajaksi Rauno Puskala, sihteeriksi Jussi Manninen ja taloudenhoitajaksi Kari T Korhonen. Nämä tehtäväthän olivat henkilöillä myös Haminassa.

Espoossa, huhtikuussa 2010.

 

Olli Puntila

RUK 120-kurssin perinneyhdistys ry:n

Hallituksen puheenjohtaja