Ajankohtaista

Ilkka Uotila on kuollut

Kurssimme perinneyhdistyksen hallituksen jäsen Ilkka Uotila on kuollut 13.3.2020 äkillisesti kotonaan. Ilkka oli syntynyt v 1942 ja palveli RUK:ssa viestikomppaniassa. Hänet valittiin perinneyhdistyksemme hallitukseen keväällä 2016.
Hallituksen puolesta on omaisille välitetty kurssimme surunvalittelut.


RUK 120 -kurssin Olli Puntila-rahaston ensimmäinen stipendi luovutettu RUK:ssa

Olli Puntila-rahaston ensimmäinen stipendi luovutettiin 27.2.2020 Maneesissa pidetyssä 255-kurssin juhlavassa palkintojen jakotilaisuudessa. Stipendin, suuruudeltaan 250 euroa, sai oppilaskuntatyössä kunnostautunut uo Jaakko Myllyniemi. Stipendin summa oli linjattu samaan tasoon muiden stipendien kanssa.

Luovutettaessa Jouko Tuunainen kertoi rahaston perustamisen taustoista ja Olli Puntila luovutti raameihin laitetun stipendikirjan.

Oppilaskunnan hallituksen isännöimässä päivällistilaisuudessa Olli Puntila käytti puheenvuoron, jossa muisteli 54 vuoden takaista aikaa Haminassa, kertoi 120-kurssin toiminnasta vuosikymmenien aikana ja perinneyhdistyksen perustamisesta. Hän motivoi kurssin 255 hallituksen puheenjohtajaa ja jäseniä pitämään keskinäistä yhteyttä, jotta voivat toimia sitten kun aika koittaa kurssin tapaamisten järjestämiseksi. Tilaisuuksien aikana 120-kurssimme sai monin tavoin myönteistä huomiota ja kiitosta.

Vasemmalta: Jouko Tuunainen, Jaakko Myllyniemi, Olli Puntila


Perinneyhdistyksen stipendi perustettu

Olli Puntila stipendi perustettu – ensimmäinen stipendi tullaan jakamaan 28.2.2020 RUK-kurssin 255 päättäjäisissä

Koosteen laatinut Heikki Seppälä